Om oss

Luftkompaniet Sjöblom AB är ett ventilationsföretag med bred erfarenhet av olika entreprenad- och projekttyper. Vi arbetar med alla former av installationer inom klimatområdet, där vår flexibilitet gör att inget uppdrag är för litet eller för stort.

Företaget grundades 1990 av Rune Sjöblom, som än idag är kvar i verksamheten. Genom åren har vi haft en stabil expansion, där vi vuxit i takt med våra kunders behov. Idag drivs företaget i andra generationen, av VD Ron Sjöblom, som för de stolta traditionerna vidare. Luftkompaniet Sjöblom är i grunden ett familjeföretag och väletablerat varumärke, med anställda som jobbat hos oss i många år. Här finns ett väl sammansvetsat gäng som varje dag arbetar för att leva upp till våra kunders förväntningar. Sedan den 9 september 2020 ingår vi Assemblin koncernen som ett helägt dotterbolag.

För oss är det viktigt att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, vi tror på nära samverkan och på att snarare vara en samarbetspartner än en leverantör. Det lägger en bra grund för framtida samarbeten och medför en trygghet för våra kunder.

Luftkompaniet utför

Vår breda erfarenhet gör att vi behärskar alla typer av ventilationsarbeten, det vill säga: Luftkompaniet kan ventilation. Vi har en effektiv, flexibel och väl inarbetad organisation för att kunna erbjuda olika typer av entreprenader:

TOTALENTREPRENAD

Totalentreprenad innebär att vi sköter hela projekteringen, från idé till färdig produkt. Vi jobbar enbart med erkänt meriterade leverantörer och konsulter, som vi vet håller en hög kvalitet. Vårt stora nätverk av samarbetspartners gör det möjligt att anpassa oss efter uppdragets storlek.

UTFÖRANDENTREPRENAD

Vid utförandeentreprenad levererar vi material, monterar, startar aggregat, mäter flöden och utför kon- troller till färdiga programhandlingar och ritningar.

SERVICEAVTAL

Vi erbjuder garanti och serviceavtal för samtliga projekt, och dessutom separata serviceavtal vad gäller filter och övrig service. Ett serviceavtal kan betraktas som en trygghet, med en och samma aktör som ut- för entreprenaden samt service och underhåll. Är i en Bostadsrättsförening eller en fastighetsägare kontakta Ron Sjöblom för ett avtalsförslag

OVK & INJUSTERINGAR

Vi erbjuder OVK besiktningar och injusteringar av nyproduktion och befintliga fastighetsägare till Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

SAMVERKAN

Vi utför flera entreprenader i samverkan, vilket inne- bär att vi är med från ett tidigt skede och tar fram handlingar tillsammans med kunden. Att vi kan vara med från start innebär också att vi kan optimera vårt arbete samt tar fram den bästa dragningen, vilket sparar både tid och pengar i utförandefasen. Samverkansprojekt bygger på ett tätt samarbete och gör resan enklare för kunden samtidigt som totalkostnaden blir lägre.

Ron Sjöblom

VD Projektledare Försäljning

0105851301
ron@luftkompaniet.se

Ron har jobbat på Luftkompaniet sedan 2008 och är idag VD på bolaget.

Rune Sjöblom

Senior Advisor Grundare

Rune har jobbat på Luftkompaniet sedan 1990 och är grundare av Luftkompaniet Sjöblom AB Har gått i pension men jobbar som Senior Advisor

Janne Sundqvist

Projektledare

0105851302
janne@luftkompaniet.se

Janne har jobbat på Luftkompaniet sedan 2016 och är idag projektledare.

Isto Vähäkuopus

Arbetsledare

0708882305
isto@luftkompaniet.se

Isto har jobbat som montör på Luftkompaniet sedan 2000 och är idag arbetsledare.

Petri Suikki

Injusterare

Petri har jobbat som injusterare på Luftkompaniet sedan 2011.

Teijo Vähäkuopus

Montör/arbetsledare

Teijo har jobbat som montör på Luftkompaniet sedan 2002.

Fredrik Molin

Montör

Fredrik har jobbat som montör på Luftkompaniet sedan 2014.

David Welen

Montör

David är anställd montör på Luftkompaniet sen 2016.

Johan Welen

Montör

Johan är anställd montör på Luftkompaniet sen 2016.

Victor Zuev

Montör

Victor är anställd montör på Luftkompaniet sen 2017.

Prezmek Jazwinski

Montör

Prezmek har jobbat som montör på Luftkompaniet sedan 2019 men har jobbat tillsammans med oss sedan 2016

Tomaz Zadroga

Montör

Tomasz har jobbat som montör på Luftkompaniet sedan 2019 men har jobbat tillsammans sedan 2016

Marcin Boczkowski

Montör

Marcin har jobbat som montör på Luftkompaniet sedan 2021 men har jobbat tillsammans med oss sedan 2016

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå